Browsing category

Betin tv

 

Bedava Canlı Maç İzle Hd Betin tv Canlı Maç izleme

Betin tv Güncel Giriş

Betin Para Yatırma İşlemleri

Betin’de (ve genel olarak tüm Nektan casinolarında olduğu gibi) sinir bozucu bir şekilde olduğu gibi, ödeme seçenekleri yeni bir çevrimiçi kumarhaneye dalmadan önce, özellikle seçenekler para yatırma ve çekme için çok büyük farklılıklar gösterdiğinde önemli bir husustur.

Sitede para yatırmak harikadır. Oyuncular Visa, MasterCard, Maestro, Jeton, Pay Giga, CMT Cüzdan, Papara (yalnızca 100 TL, 200 TL veya 300 TL mevduat), Güvenilir ve hatta Pay Kasa kullanarak 10 ila 10,000 TL arasında herhangi bir yere para yatırabilirler.

Para Çekme İşlemleri

Maalesef, iyi zamanlar siteden çekilmek isteyen oyuncuları kapsamıyor. Para çekmek için oyuncuların Betin müşteri destek ekibine bir e-posta göndermeleri ve bir banka havalesi talep etmeleri gerekiyor  bu neyse ki aynı 10 ila 10,000 TL limitini takip ediyor olsa da.

Bununla birlikte, bu geriye dönük bir süreçtir ve kullanıcılarla güvenilir, uzun vadeli bir ilişki kurmak istiyorlarsa Nektan’ın gerçekten sıralaması gereken bir süreçtir. Artı tarafta, para yatırırken veya çekerken işlem ücreti alınmaz.