Browsing category

Golvar tv

 

Golvar tv Hoş Geldin Bonusundan Nasıl Yararlanabilirm?

Hoş geldin bonusundan yararlanabilmeniz için öncelikle site kullanıcılarından biri olmanız gerekir. Siteye ait bir hesabınız yok ise kayıt ol butonundan üyelik alınEğer 18 yaşından küçükseniz bonustan yararlanamazsınız. 18 yaşından küçük kullanıcıların hesapları kapatılır ve bonusları iptal edilir.

Bu bonustan yeni üyelik alan kullanıcılar sadece bir kereliğine mahsus olmak üzere yararlanabilir. Site kullanıcılarından bir iseniz bu bonustan yararlanamazsınız.

Hesabınıza en az 50 TL yatırdıktan sonra Hoş geldin bonusundan yararlanabilirsiniz. 50 TL altında olan yatırımlarınız için bu bonustan yararlanma hakkınız yoktur.Ana para göstergeniz %100 olduğunda hesabım bölümünden bonusu transfer et butonuna basarak Hoş geldin bonusunuzu hesabınızdan transfer edebilir ve hesabınıza geçirebilirsiniz.

Bonus kurallarına ve kullanım şartlarına uymayan veya bonusları kötü amaçlı kullanan kullanıcıların bonusları iptal edilmektedir. Site yetkilileri gerekli gördüğü kişilere gerekli gördüğü nedenlerden dolayı bonus vermeme hakkına sahiptir.

Kullanıcıların sadece 1 adet hesap açması gerekir. Aynı bilgisayardan açılan hesaplarda sadece bir defa bonus kazanılabilir.

7/24 Canlı Destek Golvar’da

Destek seçenekleri Golvar’nın içerisinde çoktur, oyuncular telefonla, web sitesiyle canlı sohbet veya e-posta yoluyla istedikleri gibi iletişim kurabilirler.

Her ne kadar 7/24 müşteri desteği bulunmamakla birlikte, her gün 08:00 – 00:00 (GMT) arasında sunulan temsilcilere iyi bir bakım seviyesi sunar. Sayfanın altındaki ‘Destek’ sekmesinden temel bir SSS bölümüne erişilebilirken, mavi yüzen mesaj simgesine tıklayarak canlı sohbet açılabilir.

Golvar canlı maç izle Üst Düzey Tasarım

Tasarım söz konusu olduğunda, Nektan Golvar’da nispeten basit bir yaklaşım seçti. Oyunların bulmanıza yardımcı olmak için tüm oyunlara doğrudan ana sayfadan erişilebilecek çok sayıda kategori ve filtreyle (gitmek istediğiniz ödül türleri dahil) erişilebilir.

Site biraz dağınık ve etrafındaki en güzel yerlerden biri değil ama çok işlevsel.

Oyuncular ödemelere ve hesap bölümlerine sayfa üstbilgisinden kolayca erişebilirler ve siteye gerçekten bu kadar az şey gelir. Sitenin web sitesi ayrıca farklı cihazlarda tam olarak yanıt verecek şekilde tasarlanmıştır. Site, kendisini sürekli güncellemeye ve pazardaki payını arttırmaya devam eden sitelerden biridir. golvar tv sizler için en iyi bahis fırmasıdır.