Browsing category

Ekolbet tv

En İyi Yazılım Oyunları Ekolbet’te

Ekolbet’te canlı oda gerçekten etkileyici. Operatörlerin çoğu, bir avuç canlı bayi oyununa sahiptir, ancak bunun NetEnt ve Evolution Gaming tarafından sağlanan neredeyse 100 canlı oyunu vardır. Seçenekler arasında poker, blackjack, bakara, para çarkları, rulet ve üst kart bulunur. Masa limitleri 10TK ile 75.000 TL arasında olduğundan her bütçeye uygun bir oyun var. Ruletle ilgileniyorsanız, sitede sizin için harika seçenekleri var.

Sırasıyla 2018 ve 2013’te EGR Yılın Oyununu kazanan Evrim Oyunlarından Hem Lighting Roulette hem de Evrim Oyunundan Sürükleyici Rulet mevcut. İkili Bilyalı Rulet ayrıca iki topun aynı anda döndürüldüğü, heyecan verici ve nadir görülen bir değişken olan bir seçenektir.

Hızlı Para Çekme

Ekolbet belirli operatör aslında mevcut en geniş ödeme seçeneklerine sahip değil. Bununla birlikte, en büyük yöntemler hala mevcuttur, bu yüzden kullanmakta rahat edeceğiniz bir seçenek olduğunu düşünüyoruz. Para yatırmak için aşağıdakilerden birini seçebilirsiniz: Visa, MasterCard, CMT, Papara, Jeton. Bu seçeneklerin tümü, yalnızca para yatırmak için kullanılabilen MasterCard hariç, para çekmek için de kullanılabilir.