Browsing category

Wonodds tv

Wonodds ile Poker Oyunları

Wonodds çevrimiçi pokeri, büyük tedarikçisi Playtech’in bir iştiraki olan iPoker Network tarafından desteklenmektedir. Artık Microgaming tarafından da destekleniyor ve etrafındaki en iyi yazılımlardan bazılarını sunuyor. Poker odaları özel bir müşteri aracılığıyla çalışır, bu da ana casino sayfasından indirilebileceği anlamına gelir.

İndirmeniz gerekmesine rağmen, bu büyük bir sorun değil, çünkü sadece 1.06 MB boyutunda, bu nedenle çok fazla yer kaplamamalı. Birkaç dakika içinde kurulabilir. Nakit oyunların ve turnuvaların çoğu “sabit limit”, “pot limit” veya “limitsiz” olarak çalışır. Bu, her bir el için ne kadar oynadığınızı kontrol edeceğiniz anlamına gelir.

Poker Çeşitleri

Bunu diğer sitelerden ayıran özelliklerden biri de, Wonodds ile çevrimiçi poker oynayarak bir yer kazanıp gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz gerçeğidir. Popüler Texas Hold’em, Omaha, 5-Card Stud, 7-Card Stud ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli oyunlar mevcuttur. Ayrıca büyük para karşılığında arka arkaya belli sayıda turnuva kazanmayı deneyebileceğiniz Sit ‘Go’ jackpot masaları da bulunmaktadır. Cömert bir hoşgeldin bonusu ve yıl boyunca çok bol terfi sunar.