Browsing category

Betper tv

Betpertv Betper tv canlı maç izle giriş

 

 

 

 

 

Betper Hakkında

Betper ödeme sistemi, oyuncunun MasterCard’dan Visa’ya kadar rastgele bir bankacılık alternatifini kullanmasına izin verir. Papara sistemini kullanarak seans açmak istiyorsanız mesele değil. Kaynak üzerindeki tüm bilgi aktarımı korunur ve kullanımı tehlikesizdir.

Sayfadaki muhtemel para yatırma usulleri EcoPayz, EcoCard, Jeton Cüzdan, AstroPay, QR Kod ve Süratli QR üzerinden de yapılmaktadır. Betper para yatırma usullerini, sitenin en emin alanlarından biri olarak görebilirsiniz.

Betper para çekme bedeli 100 TL ve en fazla 10.000 TL olarak tanımlandı. Bu sitenin geri çekilme usullerinin çoğu anlıktır, ancak bazen beş güne kadar sürebilir.

Betper  oyuncunun bilgilerinin güvenliğinden emin olabilmesi için Tehlikesiz Yuva Tabakayı kullanır. Geliştiriciler her ay bu casino ödeme sistemlerini test ediyor, bu sebeple paranız ve zamanınız için kaygılanmayın.

Betper tarafından verilen bu hizmet, günün her saati yapılabilir. Dilediğiniz uygulamadan para çekme arzı verdikten sonra 2 ile 4 iş günü içerisinde operasyon bitirilmektedir.

Site, tam havale harekâtları için fiyat arzında bulunmamaktadır.