Browsing category

Betpas tv

Betpastv  Betpas Canlı Tv lig tv maçları izle

 

 

 

Betpas Hakkında

Güvenlikten bahsetmişken, şahsi bilgi suallerinizi unutmak zorunda değiliz. Nerede ve nasıl saklanıyor?

Bilgilerinizi rastgele bir devlet müessesesine yolluyorlar mı? Peki bu sitede oynarken, saklılığınızdan emin olabilirsiniz.

Bu bahis sitesi ile oynarken ve kazanırken, hesabınız dünyaca şanlı McAfee ve Norton antivirüs yazılımı ile güvence altına alınır ve katılımcıya hasar veya bilgi sızıntısı gelmez. Betpas firması bağımsız bir kuruluş olan Güvenlik Standartları Konseyi tarafından onaylanmıştır.

Tehlikesiz SSL protokolü aktardığı için hiç kimse hasılatınızla alakalı rastgele bir bilginin banka hesap bilgilerinizi öğrenmeyecektir. Bu da Betpas güvenlik harekâtlarının iyi bir biçimde işlediği anlamına gelmektedir.

Bu siteye sunulan Betpas yazılım güzel bir firma yelpazesi tarafından sağlanır ve bunlarla beraber internetin en nitelikli oyunlarından kimilerini bulacaksınız.

Bu yazılım geliştiricileri, ilk etapta Netent, Williams Interactive WMS ve Nyx Interactive formunda bulunurlar. Ancak Betpas; Amaya, IGT, OpenBet ve 888 Gaming de dahil olmak üzere başkaları da katılıyor, başka bir deyişle oynamanız için muhtelif mahsuller mevcuttur.