Browsing category

Betticket tv

Betticket Tv 2 Canlı Maç İzle

Betticket Hakkında

Bir kerede yardıma ihtiyaç duyduğunuzu bulanlar SSS bölümünden bulabilirler. Bu ilk gidilecek ve okunacak yer. Ancak, ihtiyacınız olan bilgileri bulamıyorsanız, müşteri destek ekibiyle konuşabilirsiniz.

Her sayfanın sol tarafında Betticket canlı sohbet kutusunu görebilirsiniz ve bu 7/24 kullanılabilir. Ayrıca ekibe e-posta gönderme şansı da var. Bu, mevcut formu doldurarak yapılabilir.

Şu an için telefon desteği mevcut bir şey değil fakat Betticket kendi sitesinde, bazı telefon numaraları paylaşmaktadır.
Diğer İletişim Kanalları

Sosyal medya çevrimiçi casinolar için de çok daha fazla kullanılıyor ve bu site, hem Facebook hem de Twitter’a bağlantılar sağlıyor. Tabii ki, şimdilik, Betticket sitesi hala çok yenidir.

Bu, her iki prizde de onları takip eden çok fazla insan olmadığı anlamına gelir ve şu an için, hiç Tweet gönderilmedi. Bir veya iki Facebook gönderisi yapıldı, bu nedenle daha fazla gelişme olması durumunda tekrar kontrol edin. Betticket iletişim açısından büyük bir hizmet vermektedir ve tüm sorunların anında çözülmesini de garanti etmektedir.