Browsing category

Nicobet tv

Nicobet Para Yatırma İşlemleri

Tüm Nektan markalarında olduğu gibi, Nicobet’daki ödeme seçeneklerinin bazı iyi yönleri ve bazı çok kötü yönleri vardır. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, yatırırken iyi yönler bulunur ve geri çekilirken kötü yön gelir.

İyi tarafla başlayalım. Bu siteye para yatıran oyuncular, sadece 100 TL’den para yatırabilir ve PayPal, Pay Kasa, Papara, CMT, Jeton ve Pay Giga’nın yanı sıra Visa, MasterCard ve Maestro’daki banka kartları ve kredi kartları da dahil olmak üzere çok çeşitli modern ödeme yöntemlerine sahip olabilirler.

Diğer Seçenekler

Nicobet para yatırırken modern, ilerici ödemeleri teşvik ediyor gibi gözükse de, para diğer tarafa giderken farklı gibi görünmektedir. Tuhaf bir şekilde, oyuncular çekilmek istediklerinde müşteri desteğini e-posta ile göndermek ve ilgili banka bilgilerini eklemek zorunda kalıyorlar, böylece site paranızı banka havalesiyle gönderebilir – bu işlem 10 güne kadar sürebilir. Yine de birkaç gümüş astar var. Oyuncular 100 TL ile 10.000 TL arasında herhangi bir yerden para yatırabilir ve çekebilir, her iki durumda da işlem ücreti alınmaz – ki bu bir şeydir.