Browsing category

Bwin tv

Bwin ile Canlı Tombala

Ülkemizde yılbaşı gecelerinin en büyük eğlencesi olan tombala, yurt dışında Bingo adı ile oynanmaktadır. Bingo bahis geceleri, tüm dünyada oldukça talep gören bir uygulamadır ve oynayanlara büyük keyif vermektedir.

Bwin canlı tombala ile orijinalini koruyan tombala oyununun aynısını sitemizde bulabilirsiniz. Tombala oyunu, çok basit bir oyundur. Tüm katılımcılardan belirli miktarda bir bedel alınıp, kasa oluşturulur. Çinko durumlarında ayrı bir kazanç sağlanır. Tombala yapılması durumunda kasada biriken tutar, kazanan kişilere eşit olarak dağıtılmaktadır. Tek kazanan çıkarsa, kazancın tamamını tek başına almaktadır.

Geleneksel Oyunlar

Canlı okey, geleneksel yapısını koruyacak şekilde hem tekli hem çift olarak oynanabilmektedir. Kasa durumuna göre ortaya konan tutar, kazanan kişinin hesabına anında yatırılmaktadır. Tavla, ülkemizde her yerde rahatlıkla oynanabilen bir oyundur. Bwin canlı tavla ile klasik olarak oynanan tavla oyunu, online ortama aktarılmıştır. Bilindiği gibi tavla 2 kişi ile oynanmaktadır ve kazanan kişi, parayı da kazanmaktadır.

Site, sunduğu farklı oyun seçeneklerinin arasına sanal oyunları da eklemiştir. 3D futbol ve sanal slot, sitenin sunduğu diğer oyunların örneklerindendir.